Ilyen volt nekem a 2017-es év

Már csak néhány óra, és 2018 lesz, én meg nem győzöm kapkodni a fejem, hogy már megint eltelt egy év. Ilyenkor pedig szokás, hogy egyfajta számvetésként végignézni az ember, mi minden történt vele az elmúlt 365 napban. Megtettem én is, és ha jobban végiggondolom, máris sokkal érthetőbb, hogy miért is ért véget olyan gyorsan 2017.

  1. Egy végigdolgozott január után február elején, életem eddigi legfontosabb utazásának végén, a római repülőtéren ért a hír, hogy sikerült a nyelvvizsgám. Azt az eufóriát nehéz lenne leírni.
  2. Ennek folyományaként végre pont került egy évek óta húzódó ügyre: megkaptam a diplomámat. Eufória 2.0.
  3. Májusban kiderült, státuszt kapok a HVG-nél. Júniusban elintéztük a papírokat, július óta pedig már így folytattam a munkát. Eufória 3, 4 és 5.0.
  4. Eközben pedig: voltam Lisszabonban, Amszterdamban és Berlinben, és utaztam egy Teslával. Ezekről videó is készült a YouTube-csatornára.

Ez utóbbi a tervekhez képest kicsit lájtosabban haladt előre, de a forgatások és vágások alatt így is rengeteget tanultam. A visszajelzésekért pedig mindenkinek hálás vagyok, köszönöm, hogy fontosnak tartottátok megosztani velem az észrevételeket, véleményeket.

Szóval így. Kívánom mindenkinek, hogy legalább olyan boldog és eredményes legyen a 2018, mint nekem volt a 2017.

BÚÉK mindenkinek!

Comments

comments